Wedstrijdverslagen

14-09: Salamanders 11 – DVC 1: 4-1
Een valse start van de najaarscompetitie voor Linda en Bert.
Het team van Salamanders was hetzelfde team als waar in de voorjaarscompetitie ook al tegen werd gespeeld. Toen werd thuis met 3-2 gewonnen en uit met 5-0 verloren door Duo 1.
Linda opende de wedstrijd en kwam maar niet in haar spel. Het ging wel steeds beter lopen maar uiteindelijk werd er toch in drie sets verloren. Daarna was het de beurt aan Bert. Bert gaf redelijk partij en won nog één set maar verloor dus ook.
Linda en Bert speelden een sterke dubbelpartij, die in drie sets werd gewonnen.
Bert speelde sterk in zijn tweede wedstrijd en maakte er een onvervalste vijfsetter van. Het bleef spannend tot aan het einde maar helaas trok Bert, na een 11-8 nederlaag in de 5e set, toch aan het kortste eind. Linda besloot deze wedstrijd, na een redelijk gelijk opgaande strijd met een nederlaag in vier sets.  Een 4-1 nederlaag was het gevolg.
Gezien de indeling qua ranking zit Duo 1 in een zware poule. Afwachten dus maar wat deze competitie zal brengen.

13-09: DVC 2 – Pa  Duy 2: 2-3
Gerard kreeg in zijn eerste partij direct een lastig te bespelen tegenstander. Na een spannende partij (11-9, 10-12, 11-9, 10-12, 11-8) behaalde hij wel het eerste punt van dit seizoen.
Arno moest er nog inkomen na ruim 2 maanden (hij dacht vandaag nog te kunnen trainen) en verloor zijn partij in drie games.
De dubbel ging wel goed en ging na drie games naar DVC.
Na de pauze gingen beide partijen naar Pa Duy in resp. vier (Gerard) en drie (Arno) games.
Al met al een redelijke start van de competitie. Volgende week uit bij Siok.