Clubkampioenschap 2016

Op 7 januari werd er door negen leden gestreden om de titel Clublampioen 2016.
Eerst waren er de nieuwjaarswensen en Johan had weer voor allerlei lekkernijen gezorgd.

Er waren twee poules. In de ‘winnaarspoule’ zaten Bert, Ernst, Gerard en Linda. In de ‘verliezerspoule zaten Arno, Elzo, Jim, Johan en Wim.
In beide poules werd een volledige competitie gespeeld. Aan het einde van de avond speelden de nummers 1 en 2 van per poule tegen elkaar de grote finale.

Bij de verliezerspoule ging de finale tussen Jim en Wim. Het werd een zeer spannende wedstrijd die door Wim pas na 11-9 in de 5e set werd gewonnen.
De ‘grote’ finale ging tussen Bert en Ernst. Waar deze finale, die in vorige jaren vaker is gespeeld, voorheen een vrij eenzijdige wedstrijd was werd het nu een spannende wedstrijd. Ernst kwam met 1-0 voor maar Bert vocht zich terug en nam zelfs brutaal een 2-1 voorsprong. Bij 9-9 in de vierde set had Bert nog maar 2 punten nodig. Het kwam daar niet van en Ernst trok de set met 11-9 naar zich toe. In de 5e set nam Ernst een 5-1 voorsprong en die kon Bert niet meer inhalen. Het werd uiteindelijk 11-7 voor Ernst, die hiermee zijn titel prolongeerde.
Dank aan Gerard, die dit toernooi weer vlekkeloos organiseerde.

Bert.

16ck1
Hier ging het om

16ck0
Er kon de hele avond worden gesnoept

16ck2
Finale Wim tegen Jim

16ck3                                                                                                    Finale Bert – Ernst

16ck4
Finale Bert – Ernst

16ck5
Johan reikt de beker uit aan Wim

16ck6

Clubkampioen Ernst wordt door Johan gehuldigd